Q2 Pastis

HERLEEF DE AMBIANCE VAN WELEER MET PASTIS

Onze Pastis vloeren verwijzen op subtiele en sympathieke wijze naar vervlogen tijden. De vijf speciaal ontwikkelde kleurtinten werden ontwikkeld aan de hand van een onlangs herontdekte eeuwenoude receptuur. Het geheim van deze Pastistinten kan worden herleid naar de opbouw van de kleurpigmenten die, dankzij natuurlijke, complementaire eigenschappen, elkaar versterken. De combinatie van deze unieke semi transparantie pigmenten, verwerkt op een grijsgroene basiskleur, vertroebelen en verstrooien het licht. Het gevolg is een zeer smaakvol effect met de grandeur van weleer.

Vijf unieke Pastistinten

De vijf tinten in onze pastiscollectie vinden naadloos aansluiting bij ieder interieur. De grijsgroene Pastiskleuren kunnen door uw parketspecialist zowel op traditioneel – als op tweelaags parket verwerkt worden.

Wilt u de kleur zoveel mogelijk tot leven wekken? Dan kunt u overwegen het parket op authentieke wijze te laten verouderen. Een modernere uitstraling kan worden bereikt door de delen strak tegen elkaar (niet verouderd) te laten leggen.

Alle pastiskleuren worden royaal afgewerkt met een hoogwaardige, slijtvaste olie met een daarbij passende zijdeglans. Zodra deze is afgewerkt is uw vloer direct klaar voor gebruik.

Wat wenst u?

De Pastis collectie wordt geleverd als 10 mm dik traditioneel tapis. Of als 13 mm dik eigentijds Q2 tweelaags parket met als breedtematen: 70, 90, 120 en 140 mm. 

Houdt u van een landelijke stijl, dan zijn er de brede traditionele bourgogne delen (9 mm dik) met of zonder vellingkant tot wel 230 mm breed. Of juist echte 16 mm dikke robuuste landhuisdelen in tweelaags parket 185, 225 en 245 mm breed, in meerdere selecties.

Uiteraard is Pastis tevens verkrijgbaar als klassiek visgraatpatroon, een moderne walvisgraat of als authentieke Hongaarse punt in 45 of 60 graden. 

Pastis biedt volop mogelijkheden voor een creatieve legwijze. Hierboven treft u voorbeelden van veroudere traditionele patronen. Heeft u een specifieke wens, een eigen idee of een tekening? Vraag uw parketspecialist naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden van Pastis nader bestuderen, download dan de brochure door op de afbeelding hieronder te klikken. Of laat u verder informeren bij een parketspecialist in uw omgeving.

brochure_pastis_cover