Specialties

Wat is er nog meer mogelijk?

Fijnbezaagde vloeren en gebrande vloeren zijn de nieuwste telgen van het uitgebreide assortiment van Parketfabriek Lieverdink, uiteraard zijn parketvloeren die deze bewerking hebben ondergaan ook leverbaar met het unieke twee-laags Q2 systeem.

Fijnbezaagd
Vroeger werden vloerdelen gezaagd met een lintzaag. Deze zaagwijze zorgt dat er een structuur op het hout ontstaat van opeenvolgende dwarse zaagstrepen. Dit beeld geeft de vloer een prachtige uitstraling met een historisch karakter. Nadat de vloer op deze unieke wijze gezaagd is, wordt het hout voorzien van een naturel olie of kleurolie naar keuze. Fijnbezaagde Q2 parketvloeren worden kant en klaar, geheel op kleur geleverd.

Gebrand parket
Wilt u een vloer met een echt bijzonder afwerking? Parketfabriek Lieverdink kan de kleur van het hout door middel van een unieke hittetechniek intensief laten veranderen. Na het brandingsproces worden delen zwaar geborsteld en voorzien van een naturel – of gekleurde olie naar keuze. Het resultaat is een authentieke parketvloer met een middeleeuwse uitstraling.

lintzaag-shutterstock_217821475     burn-shutterstock_106255598     Multicolor-visgraatCIMG0698

Op individueel verzoek
Heeft u een (klant met) een specifieke kleurwens? Heeft u een speciale afwerking voor ogen die buiten de standaard valt? Of wilt u een Q2 vloer met een afwijkende en unieke maatvoering bestellen? Alles is mogelijk. Uw vloer wordt dan precies volgens de door u gewenste specificaties geleverd. Vraag ernaar bij uw parketspecialist. Bént u parketspecialist? Besef dan dat u dankzij de mogelijkheden van individueel maatwerk onweerlegbaar indruk kunt maken bij architecten en interieurbouwers. U kunt immers precies vervaardigen wat gewenst is.